Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Serif. Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Home.
Welkom.
Faciliteiten.
Groepsactiviteiten.
Cardio- en fitnesstraining.
Contact.
Welkom op de site van Exercise Body & Mind - sportschool en yogacentrum in Nijmegen

Op onze kleine en gezellige sportschool in de wijk Lindenholt in Nijmegen willen wij iedereen op een fijne en relaxte manier laten trainen. Veel mensen vinden de drempel op een grote sportschool te hoog. ‘Word ik bekeken?’ ‘ Heb ik wel de juiste kleding aan?’ Dat is jammer, want juist een sportschool zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Al voor 1 euro per dag kun je bij ons onbeperkt en gevarieerd sporten op de nieuwste muziek.

Bij Exercise Body & Mind streven we ernaar dat iedereen zich prettig en op zijn gemak voelt, van beginnend tot gevorderd sporter. Bijna alle lessen zijn zo ingericht dat iedereen kan instappen. Hierbij wordt de gevorderde sporter zeker niet vergeten!

Exercise Body & Mind heeft een zeer gevarieerd aanbod. Er is een persoonlijke begeleiding indien u daar behoefte aan heeft, zowel in de groepsactiviteiten als bij de cardio- en krachttraining. We streven er echter wel naar dat sporters zelfstandig leren sporten. We staan altijd open voor vragen en advies.

De juniors (leeftijd vanaf 8 jaar) starten op woensdag 15 september 18.00 - 19.00 uur.
De kids (leeftijd 5 - 8 jaar) starten vrijdag 17 september 18.00 - 19.00 uur.
Wil je hieraan meedoen, laat het op tijd weten!

Vanwege de grote vraag zijn we kort geleden gestart met Zumba. Een pittige work-out,dansend op Zuid-Amerikaanse klanken. Schroom niet als je denkt dat je geen dansgevoel hebt, het is voor iedereen te volgen.
De back-to-basic les is speciaal gericht op mensen die net zijn begonnen. De pasjes zijn vrij eenvoudig maar het tempo ligt hoog, wat resulteert in een flinke workout.
Voor de meer gevorderde sporters zijn er lessen als total wear out, steps of een circuit.
Speciaal voor de mannen (wat niet wil zeggen dat vrouwen niet mee mogen doen!) is er boxing (geen full-contact), MMA (Mixed Marshall Arts, een stevige cardiotraining) en Power Hour (zware krachttraining).
Voor balans en mentale sport zou je kunnen kiezen voor Yoga of Tai Chi. Ondanks dat yoga (hatha) zeer gericht is op spierversterking geeft deze les rust en balans in je lichaam. Bij Tai Chi wordt door middel van sierlijke bewegingen ditzelfde doel bereikt. Tai Chi en Kung Fu kunnen worden beoefend door jong en oud.

Bij de cardio- en krachttoestellen streven we ernaar dat mensen na de begeleiding individueel kunnen gaan sporten, waardoor je je vrij kunt bewegen in de sportschool. Voordat je start wordt er een cardio- en een krachttest afgenomen die vervolgens ieder jaar worden herhaald. Deze testen dragen bij aan uw trainingsdoelen en eigen veiligheid.

Exercise Body & Mind werkt samen met Schoonheidssalon Hemels Mooi in Nijmegen. Schoonheidssalon Hemels Mooi heeft aandacht, evenals Exercixe Body and Mind, voor zowel de innerlijke als de uiterlijke mens. Onze doelstellingen zijn gelijk en met ons aanbod vullen wij elkaar volledig aan. Klik hier voor de website of vraag om informatie aan de balie van ons sportcentrum.